Процес виробництва починається з території зростання. Саме на півночі Фуцзяні та Гуандун виростають деревоподібні кущі. Саме вони чудово підходять для виготовлення темних улунів.
Технологія самої обробки та збору ідентична зі світлими улунами. Однак, кінцевий етап значно відрізняється, оскільки саме на цій останній ноті, темний улун стає з великим вмістом кофеїну. За лікарськими властивостями починають здійснювати збуджувальний ефект.
До корисних властивостей відносять зменшення симптомів при хронічних захворюваннях, таких як хронічні хвороби серця, запалення та високий рівень холестерину. Також забезпечують організм життєво важливими антиоксидантами, зміцнюють структуру кісткової тканини, покращують стан шкіри та зубів. Чай має натуральний квітково-фруктовий аромат. І незважаючи на вміст кофеїну, при помірному вживанні може бути досить заспокійливим напоєм.
Як заварювати:
Найкраще в глиняному ісинському чайнику вода не вище 90 градусів. Піали краще обирати широкі, оскільки аромат улуна в посуді – це окрема поезія. Однак, найкраще використовувати чайні пари.
Вражає завжди краса настою сильноферментованих улунів, оскільки колір варіюється від рожево-бірюзового до гранатово-червоного. Настій завжди прозорий, грає на сонці. Смак багатий, часто фруктовий з неповторним післясмаком легкого серпанку, що часто змінюється насолодою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Додаткова обробка | Ферментація |
Вага | 500 г |
Упаковка | Жерстяна банка |
Подарункова упаковка | Так |
- Ціна: 800 ₴