Знаменитий чорний чай з гори Уі в провінції Фуцзянь, Китай. Він виготовляється виключно з бруньок, зірваних ранньою весною з чайної рослини. Згодом бруньки повністю окислюються, а потім обсмажуються, щоб отримати чай із солодким, фруктовим та квітковим смаком із тривалим солодким післясмаком. Заварка яскраво-червоного кольору. Це представник елітного чорного чаю в провінції Фуцзянь, який зараз став одним із найдорожчих сортів чорного чаю в Китаї.
Чай Цзінь Цзюнь Мей має багато корисних якостей, властивих червоним чаям. Він чудово знімає втому та допомагає зосередитися. «Золоті брови» благотворно впливають на серцево-судинну систему, знижують ризик гіпертонії та артеріосклерозу.
Відзначено вплив чаю на обмін речовин, що опосередковано сприяє зниженню ваги. Фтор, що міститься в напої, зміцнює зубну емаль і перешкоджає карієсу. За останніми даними, чай Цзінь Цзюнь Мей має протиракові властивості.
Спосіб приготування:
Як посуд підійде будь-який чайник для заварювання, який знайдеться у вас вдома: скляний, фарфоровий або глиняний. Для заварки потрібно 4 г сухого чаю з розрахунку на 200-240 мл води.
Гарний китайський чай п'ють протоками. Перший раз ви заливаєте сухий чай гарячою водою і одразу цю воду зливаєте. Цією процедурою ви освіжаєте чай, позбавляючи його пилу і даєте йому злегка «подихати». Перший настій витримується 18 секунд, після додають по 10 секунд на кожну протоку.
Основні | |
---|---|
Подарункова упаковка | Ні |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Збір |
Тип чаю | Чорний чай |
Упаковка | Скляна банка |
Форма випуску | Листовий |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 250 |
- Ціна: 499 ₴