Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань

Подарунок
Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань
  • Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань, фото 2
  • Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань, фото 3
  • Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань, фото 4
  • Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань, фото 5
  • Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань, фото 6

2 000 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 0198
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, ЮньнаньДикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань
2 000 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1990 року, Юньнань»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дика природа та її діачна енергія. А якщо простіше — чудовий Пуер для цінителів індивідуальності.

Шляхетний Дикий Шу Пуер вирощують, у провінції пуерів —  Юньнань. У цій провінції унікальні умови для вирощування камелії китайської або чайного дерева. Гори переходять у пагорби з родючими ґрунтами, теплий клімат, велика кількість опадів і висока вологість повітря сприяють вирощуванню унікального елітного китайського чаю. Тільки в цій провінції ростуть чайні дерева, вік яких перевищує 100 років. Тут виробляють чайну пасту (смолу пуеру Шу) і знаменитий Чень Нянь Шу Пуер вік якого 12 і навіть 15 років. 

Особливості

Колір під час заварювання Дикий Шу Пуер дає медово-бурштиновий, іноді бурштиново-коричневий. Аромат чаю мінливий із нотами чорносливу та горіхів. У смаку зібраний букет із сухофруктів, горіхів, чорного шоколаду та меду, з легкими деревними нотами. Смак м'який, майже без терпкості, з довгим мінливим посмаком. Одна й та ж заварка може мати різні смакові відтінки, залежно від тривалості заварювання. Дикий Шу Пуер можна заварювати понад п'ять разів, і з кожним разом він не втратить смаку й аромату, а дасть відчути їх нові нюанси.

 

Користь від пуеру Шу: 

- Знімає втому 

- Покращує настрій 

- Заряджає енергією 

- Покращує обмін речовин 

- Нормалізує травлення 

- Виводить токсини та шлаки 

- Концентрує увагу 

 

Властивості пуеру

У чаї міститься велика кількість кофеїну, тому він надає бадьорості, знімає сонливість і втому. Дикий Шу Пуер краще вживати вранці або впродовж дня, а  за кілька годин до сну від приймання чаю краще відмовитися. Напій виводить шлаки з організму, сприяє розщепленню жирів, виведенню холестерину та покращує травлення.

Ми радимо купити Дикий Шу Пуер тим, хто вже оцінить смак комфортного Пуера і навіть смимо ризикнути, Да Хун Пао.

Як заварити Дикий розсипний шу пуер

Взяти чайник, колбу, гайвань або типод, на Ваш розсуд.

Засипати чайне листя. На одну чайну церемонію буде потрібно 7 грамів (1-2 чайні ложки) за об'єму посудини для заварювання на 200-250 мл. Значення можуть варіюватися: хтось любить насиченіший смак, хтось м'якший.

Залити чайний лист окропом, злити через 5-10 секунд. У такий спосіб треба промити чай. Пуери завжди необхідно промивати перед чаюванням.

Залити чайний лист окропом повторно (для пуеру рекомендується температура приблизно 95-100 градусів).

Через 20-40 секунд злити заварений чай у чаї (зливник) або відразу розлити піалами, якщо Ви користуєтеся типодом.

Розлити чай піалам із чахая.

Це — перша пролива. Будь-який якісний чай витримує кілька проток. Відповідно, процедуру з 4 по 6 пунктів можна повторити.

 

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Урожай1990
Користувальницькі характеристики
Вага1000
Кількість в упаковці1
  • Ціна: 2 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner