Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1997 року, Юньнань
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Дикий елітний старий Пуер Шу Цзинмай 500 г ферментований чорний китайський чай 1997 року, Юньнань»
Дика природа та її діачна енергія. А якщо простіше — чудовий Пуер для цінителів індивідуальності.
Шляхетний Дикий Шу Пуер вирощують, у провінції пуерів — Юньнань. У цій провінції унікальні умови для вирощування камелії китайської або чайного дерева. Гори переходять у пагорби з родючими ґрунтами, теплий клімат, велика кількість опадів і висока вологість повітря сприяють вирощуванню унікального елітного китайського чаю. Тільки в цій провінції ростуть чайні дерева, вік яких перевищує 100 років. Тут виробляють чайну пасту (смолу пуеру Шу) і знаменитий Чень Нянь Шу Пуер вік якого 12 і навіть 15 років.
Особливості
Колір під час заварювання Дикий Шу Пуер дає медово-бурштиновий, іноді бурштиново-коричневий. Аромат чаю мінливий із нотами чорносливу та горіхів. У смаку зібраний букет із сухофруктів, горіхів, чорного шоколаду та меду, з легкими деревними нотами. Смак м'який, майже без терпкості, з довгим мінливим посмаком. Одна й та ж заварка може мати різні смакові відтінки, залежно від тривалості заварювання. Дикий Шу Пуер можна заварювати понад п'ять разів, і з кожним разом він не втратить смаку й аромату, а дасть відчути їх нові нюанси.
Користь від пуеру Шу:
- Знімає втому
- Покращує настрій
- Заряджає енергією
- Покращує обмін речовин
- Нормалізує травлення
- Виводить токсини та шлаки
- Концентрує увагу
Властивості пуеру
У чаї міститься велика кількість кофеїну, тому він надає бадьорості, знімає сонливість і втому. Дикий Шу Пуер краще вживати вранці або впродовж дня, а за кілька годин до сну від приймання чаю краще відмовитися. Напій виводить шлаки з організму, сприяє розщепленню жирів, виведенню холестерину та покращує травлення.
Ми радимо купити Дикий Шу Пуер тим, хто вже оцінить смак комфортного Пуера і навіть смимо ризикнути, Да Хун Пао.
Як заварити Дикий розсипний шу пуер
Взяти чайник, колбу, гайвань або типод, на Ваш розсуд.
Засипати чайне листя. На одну чайну церемонію буде потрібно 7 грамів (1-2 чайні ложки) за об'єму посудини для заварювання на 200-250 мл. Значення можуть варіюватися: хтось любить насиченіший смак, хтось м'якший.
Залити чайний лист окропом, злити через 5-10 секунд. У такий спосіб треба промити чай. Пуери завжди необхідно промивати перед чаюванням.
Залити чайний лист окропом повторно (для пуеру рекомендується температура приблизно 95-100 градусів).
Через 20-40 секунд злити заварений чай у чаї (зливник) або відразу розлити піалами, якщо Ви користуєтеся типодом.
Розлити чай піалам із чахая.
Це — перша пролива. Будь-який якісний чай витримує кілька проток. Відповідно, процедуру з 4 по 6 пунктів можна повторити.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Урожай | 1990 |
Користувальницькі характеристики | |
Вага, г. | 1000 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 2 000 ₴