Зв'язаний чай чорний улун Дянхун золоті голки 100 г, Преміум Юнань, Ексклюзивний китайський чай у банці

Чорний улун "Дянхун" золоті голки
Справжній чорний улун, має темно-медовий колір.
Його смак не схожий ні на що — у ньому є тони гіркого шоколаду, вишні, печеного каштана, а також казкові нотки кави-глясе.
На організм людини чай чорний улун діє заспокійливо та тонізуюче, здатний надати сил і покращити настрій на цілий день. Гарний китайський чай допоможе нормалізувати кров'яний тиск і налагодити процеси обміну речовин в організмі, вивести токсини та очистити підшлункову залозу.
Чорний чай улун є яскравою перлиною серед різноманіття марок китайського чаю. Цей чай роблять виключно з добірного листя. Улун заварюється до 6 разів, а кожна нова заварка дарує нам усі нові смаки й аромати. Від пуеру справжній витриманий улун вирізняється міцним деревним присмаком. Улунський чайний лист довго обробляється за допомогою різних температур, через що він набуває кольору, наближеного до червоного чаю, але водночас смак улуну зберігається. Чай чорний улун підвищує працездатність, змушує забути про погане, налаштуватися на гарне та дає зайвий привід для спілкування. У Китаї чорний улун називають «дамський пуер».
Заварюємо чорний чай улун
Використовувати потрібно тільки воду з фільтра або покупку очищену.
Щоб отримати напій середньої міцності, бажано попередньо прогріти чайник, заливання окропом і відразу ж вилив його. На пів літра води вам знадобиться дві чайні ложки сухого чаю. Закрийте чайник, візьміть його двома руками та сильно потрясіть. Відкрийте кришку, і ви відчуєте неймовірні аромати прогрітого чайного листя. Вони незрівнянні!
Для заварювання гарного міцного чаю вам знадобиться вода з температурою 90-95 °C. Не використовуйте повторно закип'ячену воду — вона мертва. Заливайте першу воду в заварник, а потім одразу зливайте. Потім кілька разів потрясіть чайник, раз 5, а то й більше. Відкривайте кришку та ще раз подихайте ароматом чаю — ваш простір і думки розширюватимуться, чай буде неймовірно пахнути.
Чай буде настоюватися не більш ніж 2 хвилини для орієнтування, а якщо ви не проводили ополіскування чайника зі струшуванням, то для заварювання потрібно 3-4 хвилини
Далі розливайте чай по чашках або в окремий посуд, тому що, якщо залишити заварку з водою, чай зіпсується, стане терпким і гірким. Чорний улун можна заварювати до 5 разів. І щоразу аромат буде дедалі цікавішим і насиченішим.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Листовий |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Вага | 100 г |
Упаковка | Жерстяна банка |
Подарункова упаковка | Так |
- Ціна: 690 грн