Зв'язаний чай чорний улун Дянхун золоті голки 100 г, Преміум Юнань, Ексклюзивний китайський чай у банці

690 грн
- В наявності
- Код: 0170
Чорний улун "Дянхун" золоті голки
Справжній чорний улун, має темно-медовий колір.
Його смак не схожий ні на що — у ньому є тона гіркого шоколаду, вишні, печеного каштана, а також казкові нотки кави-глясе.
На організм людини чай чорний улун діє заспокійливо та тонізувально, здатний надати сил і покращити настрій на цілий день. Гарний китайський чай допоможе нормалізувати кров'яний тиск і налагодити процеси обміну речовин в організмі, вивести токсини та очистити підшлункову залозу.
Чорний чай улун є яскравою перлиною серед різноманіття марок китайського чаю. Цей чай роблять виключно з добірного листя. Улун заварюється до 6 разів, а кожна нова заварка дарує нам усі нові смаки й аромати. Від пуеру справжній витриманий улун вирізняється міцним деревним присмаком. Улун чайний лист довго обробляє за допомогою різних температур, через що він набуває кольору, наближений до кольору червоного чаю, але водночас смак улуну зберігається. Чай чорний улун підвищує працездатність, змушує забути про поганий, налаштуватися на гарне та дає зайвий привід для спілкування. У Китаї чорний улун називають «дамський пуер».
Заварюємо чорний чай улун
Використовувати потрібно тільки воду з фільтра або покупку очищену.
Щоб отримати напій середньої міцності, бажано попередньо прогріти чайник, заливання окропом і відразу ж вилив його. На підлогу літра води вам знадобиться дві чайні ложки сухого чаю. Закрийте чайник, візьміть його двома руками та сильно потрясіть. Відкрийте кришку, і ви відчуєте неймовірні аромати прогріте чайне листя. Вони незрівнянні!
Для заварювання гарного міцного чаю вам знадобиться вода з температурою 90-95 °C. Не використовуйте повторно закип'ячену воду — вона мертва. Заливайте першу воду в заварник, а потім відразу зливайте. Потім кілька разів потрясіть чайник, раз 5, а то й більше. Відкривайте кришку та ще раз подихайте ароматом чаю — ваш простір і думки розширюватимуться, чай буде неймовірно пахнути.
Чай буде настоюватися не більш ніж 2 хвилини для орієнтування, а якщо ви не проводили ополіскування чайника зі струшуванням, то для заварювання потрібно 3-4 хвилини
Далі розливайте чай чашками або в окремі посудини, тому що якщо залишити заварку з водою, чай зіпсуватися, стане терпким і гірким. Чорний улун можна заварювати до 5 разів. І щоразу аромат буде дедалі цікавішим і насиченішим.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Подарункова упаковка | Так |
Упаковка | Жерстяна банка |
Форма випуску | Листовий |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
- Ціна: 690 грн