Шу ПуЕР ексклюзивний, Китайський елітний чорний чай пресований у плитці Пуер Шу "Так Шу Ча" 1 кг у бамбуку
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Шу ПуЕР ексклюзивний, Китайський елітний чорний чай пресований у плитці Пуер Шу "Так Шу Ча" 1 кг у бамбуку»
Китайський чай пресований Пуер Шу "Так Шу Ча"
Шу Пуер "Так Шу Ча" – елітний чорний китайський чай, назва якого перекладається як «готовий, приготований». Густий, має оксамитовий смак і різкий запах сирої землі, він має багато цінувальників у всьому світі. Якісна сировина для виготовлення напою вищої категорії збирають із чайних дикозростаючих дерев, на плантаціях у провінції Юньнань.
Шу Пуер "Так Шу Ча" вражає гурманів спочатку різким, важким, землистим ароматом, змішаним із терпкими деревними нотками. Смак горіхово-шоколадний, без навіть малої частки кислинки. Доповнює враження від чаю приємний, трохи солодкуватий післясмак. Чорний чай Пуер не гірчить, хоч скільки проток Ви проливали. З кожним подальшим заварюванням смак напою пом'якшується, у ньому яскравіше та гармонійніше починають проявляти себе нотки кориці, шоколаду та горіха.
Корисні властивості шу пуеру "Да Шу Ча":
- Сприяє травленню
- Спалює жири
- Знижує рівень холестерину в крові
- Запобігає атеросклерозу, серцево-судинним та раковим захворюванням
- Нормалізує кров'яний тиск
- Розслаблює, сприятливо впливає на нервову систему
- Покращує зір
- Виводить отрути з організму
- Запобігає закрепам
- Має антибактеріальний ефект.
- Щоденне споживання шу пуеру сприяє загальному здоров'ю і довголіттю.
Приготування Шу-пуеру, як і будь-якого іншого елітного китайського чаю, має бути естетичним, доведеним до рівня мистецтва. Особливий настрій досягається попередньою підготовкою церемоніального посуду та різного роду аксесуарів. Посуд найкраще використовувати глиняний або порцеляновий. Допустимі, втім, звичайні керамічні, а також скляні чайники та піали.
Правильно заварювати чай слід так:
- прогрівання посуду;
- перекладання чаю (сухого розсипного або злегка зволоженого з розломаного брикету) у чайник або гайван;
- заливання заварювання крутим окропом;
- зливання першого заварювання;
- повторне заливання чайного листя окропом;
- настоювання впродовж 30-45 секунд (з четвертого заварювання — по 1-2 хвилини).
Допустимо заварювати чай до 5-6 разів. На смак ця кількість проливань не впливає. Водночас важливо повністю зливати воду після проливання, щоб листя не «томилося» в залишках води.
Украй не рекомендується додавати в настій цукор.
Пити заварений Шу Пуер варто виключно свіжим.
Ферментований Шу-пуер — не залишить байдужим не одного справжнього поціновувача Китайських чаїв, цей і багато інших чаї Ви можете знайти в нашому розділі:
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Матеріал паковання | Бамбук |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 1000 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 1 200 ₴