Гречаний чай жовтий Ку Цяо татарський гранульований 256 г, корисний оздоровчий чайний напій

Для виробництва гречаного чаю використовується татарська чорна гречака. Її насіння за розміром менше, а за складом — багатше. Татарська гречана містить більше рутину, а також кверцитрину. Готувати з неї відвар придумали в Китаї, орієнтовно в 66-му столітті. Сьогодні чорна гречка найбільш поширена в гімалайському та інших регіонах Південно-Західного Китаю, а також має великий попит у Кореї та Японії.
Гречаний чай у гранулах — особливості продукту
Китайці недарма почали готувати відвар із чорної гречки — не маючи жодних наукових лабораторій і мікроскопів, не знаючи, який склад цього злака, вони вже тоді виявили його високу цінність для підтримки гарного здоров'я. Сьогодні ж вірогідно відомо, що Ку Цяо дійсно є суперфудом, тому що містить вітаміни А, В, Е, PP, калій, кальцій, мідь, залізо, алюміній, ванадій, магній, марганець, фосфор, цинк, натрій і хром, а також рутин, клітковину, білок і флаваноїди.
Цілюща дія продукту:
- активізує імунітет, допомагаючи протистояти вірусній інфекції;
- не дає утворюватися злоякісним пухлинам;
- сприятливо впливає на травну систему;
- регулює рівень цукру;
- прискорює метаболізм;
- виводить солі з організму;
- допомагає вилікуватися від неврозів;
- активізує роботу головного мозку;
- покращує сон, позбавляє наслідків стресу.
Напій із гречки — чудовий омолоджувальний засіб. Чай покращує колір шкіри, нейтралізуючи шкідливу дію токсинів. Допомагає поліпшити стан волосся і шкіри. Продукт ідеально підходить для людей, які сидять на дієті, оскільки очищає організм від шлаків.
Як використовувати:
Для приготування корисного та смачного напою Ку Цяо в заварний чайник потрібно покласти 5 г (приблизно 1 чайної ложки) семен татарської гречки та залити 250 мілілітрів (1 склянка) окропу, закрити кришкою і настоювати чотири-п'ять хвилин. Напій готовий до вживання. Причому, гречаний чай можна заварювати до трьох разів без втрати смакових якостей, а зернятка після чаю за бажанням — з'їсти.
З лікувальною метою гречаний чай рекомендується пити щодня впродовж одного місяця за такою схемою: перші 30 днів пити тричі на день, потім місяць перерви, потім знову 30 днів тощо.
З урахуванням відсутності кофеїну в складі, його можна пити в будь-який час, як будь-який інший напій, заварюючи просто заради задоволення навіть увечері та перед сном.
Гречаний чай — ідеальний, корисний для здоров'я напій, який варто ввести у свій раціон для здоров'я й задоволення. Він має багатий вітамінно-мінеральний склад, прекрасні смакові якості, не містить кофеїну та глютену, нормалізує травлення, очищає судини, сприяє схудненню та поліпшує імунітет.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Жовтий чай |
Склад чаю | Збір |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Гранульований |
Вага | 256 г |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 500 ₴