Елітний колекційний чай Ань-хуа чорний китайський пресований у плитку "Золоті квіти" 1кг
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Елітний колекційний чай Ань-хуа чорний китайський пресований у плитку "Золоті квіти" 1кг»
Чай Аньхуа чорний колекційний "Золоті квіти" 1 кг
Особливість чорних чаїв Китаю в їхньому трудомісткому виробництві, з якого вони виходять глибоко ферментованими, сильно просмаженими та ретельно висушеними, що наділяє їх незабутньо копченим ароматом і сильним смаком. На сьогодні своє поширення Чорний чай Аньхуа отримав тільки у своїй прабатьці, провінції Хунань. Але це зовсім не заважає йому набирати оберти своєї популярності, адже кожен прихильник китайської медицини та цінитель чайних напоїв обов'язково має у своєму арсеналі пакунок з традиційним чорним чаєм Піднесної, який згодом стає все темніше та цінніше за своїми множинними якостями. Недарма в китайській філософії є поняття: «Можна три дні обходитися без їжі, але не можна прожити ні дня без чаю». Він прекрасно характеризує природну користь китайських чаїв, які у своєму різноманітті комплексно, сприятливо впливають на ваше фізичне та душевне здоров'я. І Чорний чай Аньхуа займає в цьому своє заслужене місце.
Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію чаю розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (100 °C) і томлять під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають по піалах.
Для виробництва цього чаю використовується зріле листя з живцями, у них накопичується велика кількість фтору та мінералів, що зміцнюють кісткову тканину.
Ходять легенди, що Китайські лікарі використовували цей чай для антибактеріальної профілактики та від різноманітних вірусних хвороб.
У сухому вигляді — суміш темно-коричневих, скручених листиків, їхніх фрагментів і злиглих грудочок, тонкі живці. Добре проглядаються найдрібніші крупинки «Золотих Квітів».
Аромат сухого листа інтенсивний, глибокий, винно-деревний. Настій прозорий, жовто-помаранчевий, густий і щільний.
Букет готового чаю складний, зрілий, деревно-бальзамічний із нотками сухих ягід, дубового моху, пряних трав і спецій, витриманого коньяку, прісного листя й квітів безсмертника. Смак щільний, досить м'який, об'ємний, пряний. Аромат багатогранний, глибокий, бальзамічний. Соковитий, довгий післясмак. Це специфічний, але дуже приємний на смак і за впливом чай.
Чай Аньхуа "Золоті квіти" прекрасний енергетик для повсякденного чаювання в будь-яку пору дня й року. Попри простоту, чай дуже цікавий і гармонійний — і до смаку, і за впливом. Одночасно зігріває й освіжає, збирає увагу та знімає напруження, приводить думки до ладу і задає їм позитивний напрямок.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чорний чай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість в упаковці | 1 |
Вага, г. | 1000 |
- Ціна: 1 200 ₴