Китайський чай Пуер Шу пресований, Юньнань (2010) 1 кг

1 200 грн
- Закінчується
- Код: 0149
Китайський чай Пуер Шу 2010 року
Знижена ціна!
Шу Пуер – елітний чорний китайський чай, назва якого перекладається як «готовий, приготований». Густий, що має бархатистий смак і різкий запах сирої землі, він має багато поціновувачів у всьому світі. Якісну сировину для виготовлення напою вищої категорії збирають із дикорослих чайних дерев на плантаціях у провінції Юньнань.
Шу Пуер вражає гурманів спочатку різким, важким, землистим ароматом, змішаним із терпкими дерев'яними нотками. Смак горіхово-шоколадний, без малої частки кислинки. Доповнює враження від чаю приємний, трохи солодкуватий післясмак. Чорний чай Пуер не гірчить, скільки б проток Ви не робили. З кожною наступною заваркою смак напою пом'якшується, у ньому яскравіше і гармонійніше починають проявляти себе нотки кориці, шоколаду та горіха.
Чай чудово тонізує, дарує заряд бадьорості, знижує сонливість, тим самим підвищуючи працездатність людини.
Ефект чаю
Чорний Пуер насправді може впливати на свідомість людини. Для цього необхідно, щоб кількість спожитого напою була досить великою. Ніякого відношення стан «чайного сп'яніння» до сп'яніння внаслідок вживання алкоголю, звісно, немає. Свідомість у любителя чаю не затьмарюється, агресивною і зовсім не уважною людина не стає, скоріше навпаки.
Дія чорного Пуера наступна:
- з'являється впевненість у собі;
- душу гріє відчуття безмежної волі;
- всі комплекси та забобони йдуть на другий план;
- фізично людині може ставати помітно краще, а душевно набагато спокійніше, ніж зазвичай;
- при постійному вживанні Шу Пуера зміцнюється нервова система, покращується кровопостачання мозку.
Приготування Шу пуера, як і будь-якого іншого елітного китайського чаю, має бути естетичним, доведеним до рівня мистецтва. Особливий настрій досягається попередньою підготовкою церемоніального посуду та різноманітних аксесуарів. Посуд краще використовувати глиняний або фарфоровий. Допустимі, втім, звичайні керамічні, а також скляні чайнички та піали.
Безпосереднє заварювання має на увазі:
- прогрівання посуду;
- перекладання чаю (сухого розсипного або злегка зволоженого з розламаного брикету) в чайник або гайвань;
- заливання заварки окропом; зливання першої заварки;
- повторне заливання чайного листя окропом; настоювання протягом 30-45 секунд (з четвертого заварювання – по 1-2 хвилини).
Допустимо заварювати чай до 5-6 разів. На смак ця кількість проливань не впливає. При цьому важливо повністю зливати воду після протоки, щоб листя не «нудилося» в залишках води. Вкрай не рекомендується додавати в настій цукор. Пити заварений Шу Пуер варто винятково свіжим.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Пресований |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Урожай | |
Урожай | 2010 |
- Ціна: 1 200 грн