Кошик
245 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (68) 068-03-40
Nirvana.in.ua
Кошик

Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг

Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 2
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 3
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 4
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 5
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 6
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 7
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 8
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 9
  • Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг, фото 10

1 200 грн

  • В наявності
  • Код: TKP-4013
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
Китайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кгКитайський чай Пуер Шу пресований, Юнань (2010) 1 кг
1 200 грн
В наявності
Купити
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Китайський чай Пуер Шу 2010 року

Шу Пуер – елітний чорний китайський чай, назва якого перекладається як «готовий, приготований». Густий, що має бархатистий смак і різкий запах сирої землі, він має багато поціновувачів у всьому світі. Якісну сировину для виготовлення напою вищої категорії збирають із дикорослих чайних дерев на плантаціях у провінції Юньнань.

Шу Пуер вражає гурманів спочатку різким, важким, землистим ароматом, змішаним із терпкими дерев'яними нотками. Смак горіхово-шоколадний, без малої частки кислинки. Доповнює враження від чаю приємний, трохи солодкуватий післясмак. Чорний чай Пуер не гірчить, скільки б проток Ви не робили. З кожною наступною заваркою смак напою пом'якшується, у ньому яскравіше і гармонійніше починають проявляти себе нотки кориці, шоколаду та горіха.

 

 

Користь Шу пуера:

Шу-пуер наділений воістину чудодійними властивостями, здатними помітно покращити стан людини, позбавити її недуг, у тому числі і хронічних. «Чорний пуер» сприяє:

  • виведення з організму шкідливих токсинів та всіляких шлаків;
  • схуднення, за рахунок розщеплення жирів та виведення з організму зайвої рідини;
  • прискорення обміну речовин, поліпшення роботи ШКТ;
  • зниження рівня глюкози в крові;
  • нормалізації рівня холестерину у крові;
  • покращення роботи дихальної системи;
  • нормалізації артеріального тиску (підвищеного) та зміцненню серцево-судинної системи в цілому;
  • покращення концентрації уваги.

Крім того, чай чудово тонізує, дарує заряд бадьорості, знижує сонливість, тим самим підвищуючи працездатність людини.

Ефект чаю

Чорний Пуер насправді може проводити свідомість людини. Для цього необхідно, щоб кількість спожитого напою була досить великою. Ніякого ставлення стан «чайного сп'яніння» до сп'яніння внаслідок вживання алкоголю, звісно, ​​немає. Свідомість у любителя чаю не затьмарюється, агресивною і зовсім не уважною людина не стає, скоріше навпаки.

Дія чорного Пуера наступне:

  • з'являється впевненість у собі;
  • душу гріє відчуття безмежної волі;
  • всі комплекси та забобони йдуть на другий план;
  • фізично людині може ставати помітно краще, а душевно набагато спокійніше, ніж зазвичай;
  • при постійному вживанні Шу Пуера зміцнюється нервова система, покращується кровопостачання мозку.

Приготування Шу-пуера, як і будь-якого іншого елітного китайського чаю, має бути естетичним, доведеним до рівня мистецтва. Особливий настрій досягається попередньою підготовкою церемоніального посуду та різноманітних аксесуарів. Посуд краще використовувати глиняну або фарфорову. Допустимі, втім, звичайні керамічні, а також скляні чайнички та піали.

Безпосереднє заварювання має на увазі:

  • прогрівання посуду;
  • перекладання чаю (сухого розсипного або злегка зволоженого з розламаного брикету) в чайник або гайвань;
  • заливання заварки окропом; зливання першої заварки;
  • повторне заливання чайного листя окропом; настоювання протягом 30-45 секунд (з четвертого заварювання – по 1-2 хвилини).

Допустимо заварювати чай до 5-6 разів. На смак ця кількість проливань не впливає. При цьому важливо повністю зливати воду після протоки, щоб листя не «нудилося» в залишках води. Вкрай не рекомендується додавати в настій цукор. Пити заварений Шу Пуер варто винятково свіжим.

Пуер Шу Юнань - не залишить байдужим не одного справжнього поціновувача Китайського чаю, цей і багато інших чаїв Ви можете знайти в нашому розділі:

Основні
Вага1000 г
Країна виробникКитай
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Урожай
Урожай2010
  • Ціна: 1 200 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner