Шу Пуер у мандарині, елітний китайський чорний чай, Гуандуський цитрусовий чорний Пуер Xiaoqing 20 шт.

Гуандунський цитрусовий Пуер Xiaoqing
Чому варто купити шу пуер у мандарині:
Цитрусова цедра пом'якшує й облагороджує глибокий смак традиційного пуеру. Ефектне подавання чайної сировини в сушеному фрукті робить пуер у мандарині незабутнім подарунком.
Смак, колір і аромат
Тут назва говорить сама за себе. Чай у буквальному сенсі є в мандарині. Звідси й витікає характерний смак і аромат. Вони мають чітко окреслений мандариновий відтінок, хоча знайомі нотки класичного пуеру нікуди не діваються, хоч і частково «скриті». Нехай сильний запах мандарина сухої заварки не вводить вас в оману. Під час заварювання пуер розкривається більш яскраво.
Настій виходить частково прозорим і бурштиновим. Але все-таки найцікавіше — це безпосередньо суха заварка, яка зберігається в чаші з мандарина. Дуже незвично та по-своєму унікально.
Властивості чаю
Китайці недарма називають пуер напоєм молодості, стрункості та сили. Він допомагає у разі гастритів, показаний людям із виразкою, знімає наліт зі слизової, покращує травлення, допомагає впоратися з захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Однак в останньому випадку рекомендується пити пуер у мандарині теплим, але не гарячим.
Це гарний чай для підтримки свого тіла у формі, позаяк він, крім іншого, покращує обмін речовин і сприяє схудненню. Якщо прагнете скинути кілька зайвих кілограмів, спробуйте ввімкнути пуер на мандарині до свого раціону.
Ефект
Є потужним тонізувальним напоєм, який можна порівняти з енергетиками. Якщо ви багато займаєтеся розумовою або фізичною працею, він стане просто незамінним упродовж дня.
Багато хто називає пуер у мандарині гарним антидепресантом. Він допомагає розслабитися, абстрагуватися від клопоту й трохи краще зібратися з думками, щоб зрозуміти, що робити далі. Спробуйте. Це дійсно гарний напій, щоб почати своє знайомство з пуерами.
Як правильно заварювати пуер у мандарині
Заварювати чай у мандарині можна в гайвані, чайнику з ісинської глини або ж у скляній колбі. Істотною роллю в цьому разі вибір способу заварювання не зіграє. Головне — не забудьте додати в настій шматочок сушеного мандарина для смаку та запаху.
Воду нагрійте до 80-95 градусів за Цельсієм.
1 мандарин заварюється на 300-400 мл води
Першу заварку злийте через 10 секунд.
Додайте цедру та залийте водою на 1-4 хвилини залежно від бажаної міцності.
Заварювати кілька разів, тож не поспішайте викидати заварку.
Або методом проливання, 5-7 г. заварки на 80-100 мл води настоюючи по 10 секунд
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Кількість в упаковці | 20 шт. |
Форма випуску | Пресований |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Тип смакового інгредієнта | Мандарин |
- Ціна: 499 ₴