Кошик
245 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (68) 068-03-40
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай

Новинка Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 2
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 3
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 4
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 5
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 6
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 7
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 8
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 9
  • Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай, фото 10

1 500 грн

  • Закінчується
  • Код: SU-2310
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
Пуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чайПуер Шу пресований, Юньнань (2006) 1 кг Menghai Premium чорний китайський чай
1 500 грн
Закінчується
Купити
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пуер Шу пресований Menghai Premium (2006 рік)

Чайна фабрика Менхай (勐海茶叶厂): Чайна фабрика Менхай була офіційно заснована в 1940 році групою з більш ніж 90 чайних професіоналів з усього Китаю. Можливо, це найстаріша спеціалізована чайна фабрика у провінції Юньнань. Через це він має пристойну репутацію, яку поважають любителі чаю пуер.

Menghai Banzhang виготовляється з маленького і ніжного чайного листя, що зовсім відрізняється від більшого, більш зрілого чайного листя. Це збільшує швидкість замочування. Настій легкий і прозорий, ароматний аромат, солодкий і м'який, з ніжним і гладким післясмаком.

Особливості чаю та дегустаційна оцінка:

Як і в більшості випадків, особливість чаю криється у його сировині. В основі чаю лежить сировина з гори Буланшань, що знаходиться на висоті 1500 м над рівнем моря. У цьому гірському регіоні чай виробляють вже понад 1400 років. У цьому Гу Шу досить велика кількість золотистих бруньок, але також зустрічаються і тонкі живці, які зовсім не псують загальну картину, а навпаки роблять чай з відмінної сировини доступнішим.
Нині цьому шу пуеру 10 років і його вік досить цікаво позначається на смаку. До речі, пресування пуеру на фабриці Юньхе відбувається давнім способом – за допомогою шліфувального каменю. Пу Юй витримує гідну кількість проток. У ньому присутні як сухофруктові нотки, так і мускус, сире дерево та пряні нотки. Настій однорідний, досить прозорий, не надто звучний, але при цьому смак та аромат сильні та насичені.

 

Корисні властивості:

Як і всю пуеру, Менхай добре впливає на травлення, його можна пити вранці, голодний шлунок. Має бадьорі властивості, незважаючи на невеликий вміст кофеїну. Цей чай здатний покращити увагу та концентрацію, а також прояснює думки, тому буде цікавим і тим, хто займається розумовою працею.

Успадкувавши вікову чайну технологію, всі чаї є чистими, натуральними, екологічно чистими, по-справжньому зеленими та корисними якісними чаями. Вони виготовляються з чаю, витриманого в древньому дереві, сировини з листя древніх дерев і натуральної джерельної гірської води, а також виробляються за допомогою ексклюзивного процесу ферментації. Смак м'який, а насолода висока.
Ферментований Menghai fermentation master в Менхаї і перероблений Kunming Dry warehouse, він тепер п'ється з м'яким і насиченим смаком, майже без гіркоти або різних ароматів, чай виходить червоним і без домішок, а чайна основа червона, коричнева, масляниста і карбонізована!

Рекомендації щодо заварювання:

Найкращий посуд для заварки: глиняний чайник, термос
Способи заварювання: Пень Ча
Температура: Заварювати чистою, м'якою водою за температури 95-98°C
Пропорції: 6-8г на чайник 180 мл
Час настоювання та кількість заварювання: Час настоювання перших проток 10-20 секунд. Далі інтервали заварювання можна збільшувати. Менхай Гу Шу Пу Юй стабільно витримує 8-9 проток.
Якщо заварювати пуер у кухлі (250 мл), необхідно близько 2-3 г чаю. Наполягати в такий спосіб чай можна близько 2-3 хвилин.

 

Основні
Вага1000 г
Країна виробникКитай
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Урожай
Урожай2006
  • Ціна: 1 500 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner