Кошик
976 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай

Новинка
Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 3
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 4
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 5
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 6
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 7
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 8
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 9
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 10
  • Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай, фото 11

1 500 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0135
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Елітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чайЕлітний старий Пуер Шу пресований, Юньнань (2006 рік) 1 кг Menghai Premium справжній чорний китайський чай
1 500 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пуер Шу пресований Menghai Premium (2006 рік)

Чайна фабрика Менхай (勐海茶叶厂): Чайна фабрика Менхай була офіційно заснована 1940 року групою з понад 90 чайних професіоналів з усього Китаю. Можливо, це найстаріша спеціалізована чайна фабрика в провінції Юньнань. Через це він має солідну репутацію, яку поважають прихильники чаю пуер.

Menghai Banzhang виготовляється з маленького і ніжного чайного листя, що зовсім відрізняється від великого, більш зрілого чайного листя. Це збільшує швидкість замочування. Настій легкий і прозорий, запах ароматний, солодкий і м'який, з ніжним і гладким післясмаком. 

Особливості чаю й дегустаційна оцінка:

Як і у більшості випадків, особливість чаю криється в його сировині. В основі чаю лежить сировина з гори Буланшань, що розташована на висоті 1500 м над рівнем моря. У цьому гірському регіоні чай виробляють уже понад 1400 років. У цьому Гу Шу досить велика кількість золотистих бруньок, але також зустрічаються й тонкі черенки, які зовсім не псують загальну картину, а навпаки роблять чай із чудової сировини більш доступним.
Зараз цьому шу пуеру 10 років і його вік досить цікаво позначається на смаку. До речі, пресування пуера на фабриці Юньхе відбувається давнім способом — за допомогою шліфувального каменю. Шу Юй витримує гідну кількість проток. У ньому є як сухофруктові нотки, так і мускус, сире дерево та пряні нотки. Настій однорідний, досить прозорий, не надто гучний, але водночас смак і аромат сильні та насичені. 

 

Корисні властивості:

Як і всі пуери, Менхай добре впливає на травлення, його можна пити вранці, на голодний шлунок. Має бадьорливі властивості, попри невеликий вміст кофеїну. Цей чай здатний поліпшити увагу та концентрацію, а також прояснює думки, тому буде цікавий і тим, хто займається розумовою працею. 

Успадкувавши вікову чайну технологію, всі чаї є натуральними, екологічно чистими, по-справжньому зеленими та корисними якісними чаями. Вони виготовляються з чаю, витриманого в сучасному дереві, сировини з листя стародавніх дерев і натуральної гірської джерельної води, а також виробляються за допомогою ексклюзивного процесу ферментації. Смак м'який, а солодкість висока. 
Ферментований Menghai fermentation master у Менхаї та перероблений Kunming Dry warehouse, він тепер п'ється з м'яким і насиченим смаком, майже без гіркоти або різних ароматів, чай виходить червоним і без домішок, а чайна основа червона, коричнева, масляниста та не карбонізована! 

Рекомендації щодо заварювання:

Найкращий посуд для заварювання: глиняний чайник, термос
Способи заварювання: Пень Ча
Температура: Заварювати чистою, м'якою водою за температури 95-98 °C
Пропорції: 6-8г на чайник 180 мл
Час настоювання та кількість заварювання: Час настоювання перших проток 10-20 секунд. Далі інтервали заварювання можна збільшувати. Менхай Гу Шу Пу Юй стабільно витримує 8-9 проток.
Якщо заварювати пуер у кухлі (250 мл), необхідно приблизно 2-3 г чаю. Настоювати в такий спосіб чай можна приблизно 2-3 хвилини.

 

 

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага, г.1000
Кількість в упаковці1
Урожай
Урожай2006
  • Ціна: 1 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner