Кошик
758 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай

НовинкаПодарунок
Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 2
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 3
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 4
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 5
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 6
  • Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай, фото 7

1 500 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0133
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чайПуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай
1 500 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Акція «Товари у подарунок»Ви заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Пуер Шу, Юньнань витриманий чай пуер Менхай (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang елітний чорний китайський чай»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пуер Шу Menghai Banzhang 2017 року

Чай Шу Пуер — це хард-кор у світі китайського чаю. Це містичний напій для тих, хто любить міцніше. Суворий чай для справжніх екстремалів смаку.

Шу Пуер перекладається з китайської як «Готовий Пуер» — і не більше. Тут немає жодної загадки, романтики чи таємного сенсу.

Пуером же називається постферментований чай. Шен Пуер, або сирий, «зелений» Пуер дозріває в процесі повільної ферментації, а Шу Пуер — зрілий, «чорний» Пуер готується методом прискореної ферментації. І якщо Шен Пуер дозріває через три роки зберігання, то Шу Пуер вважається готовим до вживання безпосередньо після ферментації, він має всі ті ж властивості, що й тривало достиглі Шен Пуери, які зберігаються десятиліттями.

Постферментований чай вирізняється тим, що після ферментації — просмажування в спеціальних чанах, на сковородах, скручування й сушіння під сонцем його додатково ферментують спеціальними мікроорганізмами та пресують. У продажу можна побачити як пресований Шу Пуер, так і розсипний — цей вид набагато зручніший у використанні.

Колір чаю — чорний, як ніч. Смак дуже міцний і терпкий, з деревним присмаком, який прив'язується до чаю в процесі ферментації. Він прямий і не багатошаровий, гіркуватий. Але химерність його дає простір для фантазії. Хтось порівнює чай із чаклунським зіллям, хтось із земляними купами, з п'янкими грибами, лікарським настоєм... варто купити чай Шу Пуер і спробувати, щоб скласти своє враження. Можливо, ви почуєте варганну музику. 

Чайна фабрика Менхай (勐海茶叶厂): Чайна фабрика Менхай була офіційно заснована 1940 року групою з понад 90 чайних професіоналів з усього Китаю. Можливо, це найстаріша спеціалізована чайна фабрика в провінції Юньнань. Через це він має солідну репутацію, яку поважають прихильники чаю пуер.

Menghai Banzhang виготовляється з маленьких і ніжного чайного листя, що зовсім відрізняється від великого, більш зрілого чайного листя. Це збільшує швидкість замочування. Настій легкий і прозорий, смак ароматний, солодкий і м'який, з ніжним і гладким післясмаком. 

 

Цей чай можна заварювати так:

1) попередньо замочити листя в холодній воді, залити окропом, першу заварку злити;

2) відразу залити окропом, але тоді потрібно злити перші дві заварки.

Така процедура потрібна, по-перше, для знезараження чаю, а по-друге, для розкриття його смаку. Китайські чаї, і Пуер, зокрема, найкраще пропарювати в термосі. Шу Пуер рекомендується заварювати в чайнику з ісинської глини. Більш ніжні чаї заварюються в скляному або порцеляновому посуді. Але Шу Пуер не з них.

Чай безсумнівно струшує, додає сил. Шу Пуер покращує роботу шлунково-кишкового тракту та очищає організм загалом. Як і багато китайських чаїв, Шу Пуер нормалізує роботу печінки, знижує холестерин, успішно бореться із зайвою вагою й навіть корисний у разі анемії й авітамінозу.

Якщо чесно, чай Шу Пуер — напій маргінальних гурманів. Він має міцний і дуже незвичний смак. Ви або приймаєте його, або ні. Компромісів тут немає. Але пофантазувати на тему смакових асоціацій буде дуже цікаво — це без сумнівів. 

 

Склад, корисні властивості
Пуер надзвичайно сильно тонізує організм і впливає на нервову систему, стимулює роботу серця, але як і будь-які сильнодійні ліки можуть вживатися тільки в обмежених кількостях і курсами!

 

 

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧай Пуер
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага1000
Кількість в упаковці1
Урожай
Урожай2017
  • Ціна: 1 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner