Кошик
245 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (68) 068-03-40
Nirvana.in.ua
Кошик

Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай

Новинка Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 2
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 3
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 4
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 5
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 6
  • Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай, фото 7

1 500 грн

  • В наявності
  • Код: Bk-2310
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
Пуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чайПуер Шу, Юньнань (2017 рік) 1 кг Menghai Banzhang чорний китайський чай
1 500 грн
В наявності
Купити
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пуер Шу Menghai Banzhang 2017 року

Чай Шу Пуер – це хард-кор у світі китайського чаю. Це містичний напій для тих, хто любить міцніше. Суворий чай для справжніх екстремалів смаку.

Шу Пуер перекладається з китайської як «Готовий Пуер» - і не більше. Тут немає жодної загадки, романтики чи таємного змісту.

Пуером називається постферментований чай. Шен Пуер, або сирий, зелений Пуер дозріває в процесі повільної ферментації, а Шу Пуер - зрілий, чорний Пуер готується методом прискореної ферментації. І якщо Шен Пуер дозріває через три роки зберігання, то Шу Пуер вважається готовим до вживання безпосередньо після ферментації, він має все ті ж властивості, що й Шен Пуери, які довго дозрівають, які зберігаються десятиліттями.

Постферментований чай відрізняється тим, що після ферментації – прожарювання у спеціальних чанах, на сковородах, скручування та сушіння під сонцем його додатково ферментують спеціальними мікроорганізмами та пресують. У продажу можна зустріти як пресований Шу Пуер, так і розсипний - цей вид набагато зручніший у використанні.

Колір чаю – чорний, мов ніч. Смак дуже міцний і терпкий, з присмаком дерева, який прив'язується до чаю в процесі ферментації. Він прямий і не багатошаровий, гіркуватий. Але химерність його дає простір фантазії. Хтось порівнює чай із чаклунським зіллям, хтось із земляними купами, з п'янкими грибами, лікарським настоєм… варто купити чай Шу Пуер і спробувати, щоб скласти своє враження. Можливо ви почуєте варганну музику.

Чайна фабрика Менхай (勐海茶叶厂): Чайна фабрика Менхай була офіційно заснована в 1940 році групою з більш ніж 90 чайних професіоналів з усього Китаю. Можливо, це найстаріша спеціалізована чайна фабрика у провінції Юньнань. Через це він має пристойну репутацію, яку поважають любителі чаю пуер.

Menghai Banzhang виготовляється з маленького і ніжного чайного листя, що зовсім відрізняється від більшого, більш зрілого чайного листя. Це збільшує швидкість замочування. Настій легкий і прозорий, ароматний аромат, солодкий і м'який, з ніжним і гладким післясмаком.

 

Цей чай можна заварювати так:

1) попередньо замочити листя у холодній воді, залити окропом, першу заварку злити;

2) одразу залити окропом, але тоді потрібно злити перші дві заварки.

Така процедура потрібна, по-перше, для знезараження чаю, а по-друге, для розкриття його смаку. Китайський чай, і Пуер у тому числі, найкраще пропарювати в термосі. Шу Пуер рекомендується заварювати у чайнику з ісинської глини. Більш ніжні чаї заварюються в скляному або порцеляновому посуді. Але Шу Пуер не з них.

Чай безперечно струшує, надає сил. Шу Пуер покращує роботу шлунково-кишкового тракту та очищає організм загалом. Як і багато китайських чаїв, Шу Пуер нормалізує роботу печінки, знижує холестерин, успішно бореться із зайвою вагою і навіть корисний при анемії та авітамінозі.

Чесно кажучи, чай Шу Пуер – напій маргінальних гурманів. Він має міцний та дуже незвичний смак. Ви або приймаєте його, чи ні. Компромісів тут немає. Але пофантазувати на тему смакових асоціацій буде дуже цікаво – безперечно.

 

Склад, корисні властивостіПуер надзвичайно сильно тонізує організм і впливає на нервову систему, стимулює роботу серця, але як і будь-які сильнодіючі ліки можуть вживатися тільки в обмежених кількостях і курсах!

 

Основні
Вага1000 г
Країна виробникКитай
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Тип чаю Чай Пуер
Склад чаюМоночай
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Урожай
Урожай2017
  • Ціна: 1 500 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner