Кошик
245 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (68) 068-03-40
Nirvana.in.ua
Кошик

Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г

Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г
  • Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г, фото 2
  • Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г, фото 3
  • Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г, фото 4
  • Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г, фото 5

350 грн

  • В наявності
  • Код: SCN-001
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
Чорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 гЧорний китайський чай Zheng Shan (Lapsang Souchong) банка 125 г
350 грн
В наявності
Купити
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чай Чжен Шань Сяо Чжун (Zheng Shan Xiao Zhong) - це найбільш яскравий представник елітного китайського червоного (чорного) чаю, він відрізняється від усіх інших червоних чаїв своєрідним смаком і ароматом, його ще називають «копчений чай».

У Росії та Європі чай ЧженШань СяоЧжун прийнято називати Лапсан Соучун або Лапсан Сушонг. Остання назва з'явилася нещодавно (наприкінці 2015 р.) через суперечки чайних знавців про правильну вимову цього чаю. Знайте, що всі три назви говорять про один і той же сорт чаю.

Китайський сорт ЧженШань СяоЧжун, в Європі (Росії) зустрінеш не часто, тому Лапсан Соучуном називають всі чаї, приготовані за технологією, подібною до технології приготування Чжен Шань Сяо Чжун.

Назва цього чаю дослівно перекладається як: "малий вид (малий стандарт) з гори Чжень Шань" або "малі кущі з гори Чжень Шань". Його почали виготовляти на початку 17 століття. Виростає цей сорт чаю в китайській провінції Фуцзянь, чайні плантації розташовані на схилах гори Чжен Шань, неподалік міста УІ Шань.

Чайні поля з усіх боків оточені кільцем високих гір із глибокими долинами. Висота гір 1200 – 1500 метрів над рівнем моря. Унікальні географічні умови спричиняють відносно холодного клімату, з теплою зимою та холодним літом. Середня річна температура 18°С.

Велика різниця між нічною та денною температурою, характерною для цього регіону, це саме те, що потрібно для народження гарного чаю. Характерний для чаю Чжен Шань Сяо Чжун малий вміст сирої клітковини в чайних нирках та їхня висока щільність дуже цінується в чайному кущі. Всі ці унікальні природні умови створюють сприятливе середовище, в якому зростає Чжень-ШаньСяоЧжун.

 

Аромат цього чаю викликає різні асоціації. Він багатогранний, від димно-копченого, починаючи з аромату ялинових шишок до солодкуватого з нотками листяної смолки без натяку на димність.

Смак чаю проникає глибоко. Для досвідченого поціновувача напій розкриває складний букет, у якому відчувається яскравий свіжий відтінок чорносливу, кориці, густий аромат із відтінком диму, меду, фініків, солодкого імбиру чи сухофруктів.

Чай має низку корисних властивостей, серед яких:

  • загальне зміцнення організму;
  • регулювання та налаштування емоційного стану;
  • сприяє ефективному виведенню з хандри;
  • має м'яку заспокійливу дію;
  • добре зігріває;
  • багатий вітамінами та амінокислотами;
  • сприяє виведенню токсинів та канцерогенів з організму;
  • покращує стан крові;
  • підвищує працездатність;
  • допомагає покращити функції шлунка.

Його рекомендується вживати після тривалих навантажень на холоді. Він чудово розслаблює. Абсорбує жири, нормалізуючи обмін речовин, зміцнює стінки судин, благотворно впливає на підшлункову залозу, очищає печінку, добре регулює обмін речовин, а також добре впливає на зуби та ясна, зміцнюючи їх.

Спосіб заварювання:

Для заварювання підійде гайвань, колба чи глиняний чайник. Посуд необхідно обдати окропом для того, щоб прогріти. Сухий заварювання покласти 5-7 г на об'єм 100-120 мл. Залити водою 100 градусів. Час першого заварювання складає 1-2 хвилини. Першу заварку обов'язково злити, оскільки вона призначена для промивання чайного листа та його розкриття. 6. Наступні заварки мають бути максимум по 1 хвилині. Заварювати чай можна до 7-8 разів

Основні
Вага125 г
  • Ціна: 350 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner