Справжній чорний чай Пуер Шу китайський 2002 г, елітний пресований пуер у плитках 250 г чайна фабрика Менхай

Пуер шу пресований у формі плитки.
Пуер — це особливий різновид чаю, який виробляють виключно в Китаї за унікальною технологією. Цей продукт складається з листя чайного дерева, жодних штучних добавок і ароматизаторів він не містить. Особливість напою в тому, що до молодого чаю додають старі листя, яким понад сто років. Це надає йому витонченого смаку та виняткових властивостей.
На батьківщині чаю, у Китаї багато хто вважає його помічником у боротьбі з безліччю недуг. Навіть проведені у Франції дослідження довели, що чай "Шу Пуер" запобігає підвищенню рівня холестерину та ущільненню стінок судин. Також вживання цього напою сприяє виведенню токсинів з організму, допомагає впоратися із зайвими кілограмами, заряджає бадьорістю на весь день, омолоджує організм, покращує моторику кишківника та навіть знижує ризик появи раку.
Пуер шу "62" дістав свою назву на честь року запуску рецепта у виробництво.
Смак напою наповнений деревними нотками.
62 ароматних чайних цегли зизиб — це виноробний чай, продовження давньої чайної культури в Юньнані, юнньнаньське унікальне джерело давньої чайної землі, може дозволити сучасним людям пити, щоб переглянути гарний чай пуер. Неповторний аромат зизиза, смак м'який.
Що таке чай пуер: Пуер — це великий листовий чай із провінції Юньнань у Китаї та відомий як лікарський чай. Найраніші записи про чаї пуер датуються династією (618АД-906АД), коли це був улюблений чай палаца цього часу. Чай пуер упродовж століть використовувався як форма валюти в Китаї та важливого предмета міжнародної торгівлі. Чай пуер дістав свою назву від ринкового міста Пуер, де він спочатку оброблявся й продавався. Кажуть, що унікальний смак чаю пуер був розроблений, тому що зажадалися тижні, щоб перевезти чайне листя верхом на коні в місто для оброблення. Упродовж цього періоду транспортування чайне листя починає бродити у вологості та виділяти сильний аромат, який люди знайшли досить приємним. Була розроблена спеціальна техніка ферментації чаю, і в такий спосіб був створений Пуер. Секрет приготування чаю Пуер ретельно оберігався в Китаї впродовж століть. Чайне листя збирають у виробників спеціального широколистого чайного дерева, яке, як кажуть, пов'язане з давніми доісторичними чайними деревами. Листя проходять два типи ферментації, що надає цьому чаю його унікальних характеристик, м'якого, але чітко землистого смаку. Чаї пуер дуже схожі на вишукані вина, які з віком стають гладкішими та збалансованішими. Чаї пуер набагато нижчі в танінах, ніж інші чаї, через спеціальний метод оброблення, якому він піддається.
Ефекти чаю Пуер:
- Зменшити жир у крові, схуднути, знизити кров'яний тиск і протистояти атеросклерозу. Д-р. Аміл Карробі зі Колекції в Парижі, Френч використовував чай Yunnan Pu'er для клінічних випробувань і довів, що: Юньнаньський чай Пуер має гарний ефект для зниження вмісту ліпоїдів і холестерину. Куньмський медичний університет Китаю також спостерігали 55 клінічних випробувань з використання чаю Yunnan Pu'er для лікування захворювань із високим вмістом жиру в крові та порівняйте їх із 31 випадковом використання клофібрату, який має добрий ефектом для схилу жиру. Результат показує, що лікувальний ефект чаю Пуер вищий, ніж клофібрату. Тривале пиття чаю Пуер може знизити рівень холестерину та гліцеринового жиру. Тому тривале вживання чаю Пуер може мати ефект лікування ожиріння. Вживання чаю Пуер може викликати фізіологічний ефект у розтягненні кровоносної посудини людини, зниження артеріального тиску та уповільнення ритму серця тощо. Отже, він має гарну лікувальну функцію за високого кров'яного тиску й атеросклерозу головного мозку.
- Катехін чаю має антивасьорозчинну дію. Загальний вміст катехіну в юнінаньському великолистовому чаї вищий, ніж в інших видах чаю. Ефект антидрахів кращий, ніж в інших видів чаю. Водночас у процесі приготування чаю Пуер, високомолекулярний полісахарид перетворюється на велику кількість нового розчинного моносахариду та олігосахарид. Вітамін C збільшується подвійно, що робить важливий вплив на поліпшення імунної системи людини та збереження здоров'я., зміцнити організм і продовжити довголіття.
ЯК ЗАВАЖАТИ
- Температура води: 95-96 градусів
- Дозування: 1 плитка/350 мл
- Перша заварка: Настояти 2-3 секунди та злити
- Друга заварка: Настоювати 25-30 секунд
- Наступні заварки: Кожну подальшу заварку збільшити час настоювання на 5-10 секунд
Корисні властивості
Чай містить вітаміни (C, групи B) і мінерали, сприяє зміцненню судин, покращує травлення й обмін речовин, допомагає у разі схуднення, полегшує похмільний синдром і бадьорить.
Ви можете заварювати Пуер до 10 разів. приємного чаювання!
Приємного чаювання.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Виробник | Menghi |
Країна виробник | Китай |
Подарункова упаковка | Ні |
Упаковка | Паперовий пакет |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Форма випуску | Пресований |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
- Ціна: 449 грн