Кошик
681 відгук
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Китайський чорний чай Лю Бао 1970-х років, колекційний елітний чай старий Пуер Шу пресований у плитках 1400 г

Китайський чорний чай Лю Бао 1970-х років, колекційний елітний чай старий Пуер Шу пресований у плитках 1400 г

3 480 

  • Немає в наявності
  • Код: 0100
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Китайський чорний чай Лю Бао 1970-х років, колекційний елітний чай старий Пуер Шу пресований у плитках 1400 гКитайський чорний чай Лю Бао 1970-х років, колекційний елітний чай старий Пуер Шу пресований у плитках 1400 г
3 480 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Стародавні технології виробництва чаю Лю Бао мають вік у кілька століть.

Старі знання послугували основою створення нової технології виробництва чаю шу-пуер.

Технологія «вологого скирдування» (渥堆, w947) з'являється наприкінці 1960-х — на початку 1970-х років.

Говорячи про Лю Бао та шу-пуеру, варто пам'ятати:

Лю Бао — первинний,

шу-пуэр - вторичен.
Технологія виробництва Лю Бао передбачає ретельнішу, ніж у шу-пуерів, перебирання чайної сировини.
У китайській класифікації Лю Бао належить до категорії «тьомних чаїв»:

«Хей Ча» — 黑茶 - hei cha.

У наш час чайні експерти виділяють Лю Бао в особливе культурне явище.

Цей чай ставлять цей вище за інші, «рядові» темні чаї.

Чай Лю Бао виробляється в конкретному регіоні:

Гуансі-Джуанський автономний район

广西壮族自治区

Gu ⁇ ngxß Zhu продуманаzö Zözhöq ⁇.
Велика частина чайної сировини для Лю Бао вирощується на висотах понад тисячу метрів над рівнем моря.

Чай, сировина для якого збирається так високо, китайці називають «Гао Шань Ча» (高山茶).

Найправильніший переклад російською мовою: «Високогорий Чай» («Чай із високої гори»).

Деяка частина плантацій чайної сировини доходить до гірських висот 1.500 метрів над рівнем моря.

Для Лю Бао збирається ніжна сировина з великою кількістю нирок (типсів).

Великою кількістю чайних бруньок цей чай виділяється на тлі інших темних чаїв.


Багато зразків цього чаю мають смак високосортних старих шен-пуерів.
 

Як правильно заварювати чай пуер у заварювальному чайнику (150-250 мл)? 1 порцію то ча розм'якшують окропом упродовж 5-10 секунд, потім зливають заварку. Ємність заповнюють гарячою водою (90 °C) і мчать під кришкою 20 секунд. Потім із чайника готовий напій розливають піалами.

 

Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюМоночай
Тип чаюЧорний чай
УпаковкаПаперовий пакет
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага1400
  • Ціна: 3 480 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner