Кошик
244 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (68) 068-03-40
Nirvana.in.ua
Кошик

Да Хун Пао преміум 50г , чай червоний халат, чорний чай улун, китайський чай

Да Хун Пао преміум 50г , чай червоний халат, чорний чай улун, китайський чай
  • Да Хун Пао преміум 50г , чай червоний халат, чорний чай улун, китайський чай, фото 2

150 грн

  • Немає в наявності
  • Код: KCR000096
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
Да Хун Пао преміум 50г , чай червоний халат, чорний чай улун, китайський чайДа Хун Пао преміум 50г , чай червоний халат, чорний чай улун, китайський чай
150 грн
Немає в наявності
+380 (68) 068-03-40
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Сильна просмаження нові враження!

Загальна інформація про улуні «Да Хун Пао Сильної обжарювання»:
«Да Хун Пао Сильної обжарювання» (大红袍, Da Hong Pao, Великий червоний халат) – легендарний і найдорожчий улун. Цей чай збирають на горах Уі, що є справжнім символом якості в Китаї. На цих горах силами природи створені унікальні умови для виростання листя чаю: кисла і глинистий грунт, а також вологий високогірний клімат.

Окремої уваги заслуговує назва цього чаю, так як саме воно викликає масу емоцій, при першому знайомстві. Як свідчать історичні записи монастиря Тян Сін Си, у 1385 р. у династію Хв, студент Дін Сянь, прямуючи на здачу імператорських іспитів, отримав тепловий удар, і один з ченців монастиря використовував чай, щоб його вилікувати. Успішно склавши іспит, і отримавши високу посаду Чжуан Юань (якої відповідав великий червоний халат з зображенням драконів), бажаючи віддячити Будду за чудесне зцілення, Дін Сянь повернувся в монастир, і хотів нагородити Халатом ченця, який його вилікував. Але чернець, як істинний буддист, не прийняв настільки високий дар. Тоді чиновник подарував свій Червоний Халат зростаючим там кущах чаю. Так і з'явилася назва Да Хун Пао — «Великий червоний халат»».

Справжній «чистокровний» улун Да Хун Пао коштує величезних грошей і знайти його складно навіть в самому Китаї. Насправді чай, який називають Да Хун Пао — це нащадок перших чотирьох кущів, які отримали цю назву. Але це не робить цей улун поганим — навпаки, смак, аромат і ефект цього легендарного чаю по праву широко визнаний далеко за межами Китаю.

У Улуна Да Хун Пао немає чітко окресленої системи виробництва — час проведення кожного етапу визначається майстром індивідуально і залежить від багатьох факторів. Помилка при виробництві може зіпсувати всю партію.

  • Збір: сировину збирають один раз на рік з 1 по 15 травня. Зривається гілочка з першими 4 листям.
  • Подвяливание: сировину розкладають на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні тонкими шарами на кілька годин для того, щоб вони втратили частину вологи і стали м'якими, придатними для подальшої обробки.
  • М'яття і ферментація: лист обережно мнуть вручну (або у великих обертових барабанах) для того, щоб з нього виділився сік, а кисень потрапив всередину листа (що прискорює ферментацію). Після цього листя залишають на деякий час безпосередньо для ферментації.
  • Обжарювання: майстер визначає, коли потрібно зупинити ферментацію, і потім лист відправляється на обжарку, яка руйнує ферменти, припиняє процес ферментації. Обсмаження відбувається в гарячому котлі протягом декількох хвилин.
  • Поздовжнє скручування.
  • Остаточна сушка: робиться для того, щоб з листа пішла зайва волога і зафіксувалася його форма. Після цього виходить напівфабрикат, який називають Мао Ча (毛茶).
  • Відривання живців: протягом усього літа селяни відривають листочки від черешка, сортують його і купажують.
  • Повільне прогрівання над вугіллям (Хун Бей 烘焙): це фінальна стадія виробництва утесных чаїв. Приблизно протягом доби чай прогрівається в спеціальних плетених кошиках над вугіллям. Температура спека регулюється шаром попелу над вугіллям. Вугілля протягом усього часу кілька разів змінюються.
  • Фасовка.

Смак і аромат напою:
Даний вид улуна «Да Хун Пао Сильної обжарювання» має просту форму сухого чайного листа. Колір чайних листочків може бути зеленим, бурим або навіть коричнево-червоним. Колір напою чорно-каштановий. Якщо чай заварюється кілька разів, то колір напою стає трохи світліше, з'являється бурштиновий відтінок.

Запах цього чаю нікого не залишить байдужим, він буде змінюватися з кожною новою заваркою. Чай володіє прекрасним, пахучим, стійким, багатим запахом з присутністю легкої нотки ванілі і підсмажених горіхів. Поціновувачі напою також відзначають пряні і димні нотки в ароматі. Великий червоний халат володіє абсолютно унікальними ароматичними властивостями, так як в ньому міститься величезна кількість природних ефірних масел. Аромат сухого чаю, аромат першої заварки, аромат від посуду – всі вони мають свою власну родзинку. Не пошкодуйте часу і насолоджуйтеся усіма відтінками заворожливого, обволікаючий аромату Да Хун Пао.

Легендарний Улун Да Хун Пао володіє насиченим і багатогранним смаком, поєднуючи в собі цілу палітру відтінків. Він так само змінює смак з кожним заварюванням, що створює відчуття, ніби ви п'єте різні сорти чаю. Великий червоний халат володіє м'яким, ніжним, оксамитовим і тривалим післясмаком. Напій зовсім не гірчить, навпаки, остигаючи, знаходить пронизливу солодкість і стає ще більш м'яким і приємним.


Чайний ефект:
«Да Хун Пао Сильної обжарювання» носить назву «магічного нектару» за свої цілющі властивості. У складі чаю виявлено вже більше 400 вітамінів, мікроелементів і корисних сполук: вітаміни С, D, E, K, B1, B6, B3, B12, кальцій, фосфор, залізо, йод, магній, селен, цинк, марганець, ефірні олії, кофеїн, дубильні речовини, сполуки поліфенолу і т. д. При регулярному вживанні в розумних кількостях (1-2 чашки на день), цей чай буде надавати профілактичний лікувальну дію на три системи нашого організму: нервову, серцево-судинну та травну. Але в той же час людям з хронічними захворюваннями цих систем, вживати чай слід тільки після консультації з лікарем! Купити китайський чай у Красноярську оптом і в роздріб , краща ціна в Росії.

  • Улун Да Хун Пао ідеально підходить для ранку, так як надає ясність розуму і готує до активних дій;
  • Вдень цей чай заспокоює, знімає втому і концентрує думки;
  • До вечора краще не пити, якщо хочете лягти спати вчасно;
  • Містить достатню кількість кофеїну, тому його вплив трохи схоже на стан легкого сп'яніння;
  • Знижує кількість жирових клітин і рівень холестерину в крові;
  • Нормалізує обмінні процеси, поліпшує травлення і зменшує апетит;
  • Зміцнює кровоносні судини;
  • Має сечогінну дію, знижує можливість утворення набряків;
  • Протидіє виникненню і розвитку ракових клітин;

Рекомендації заварювання:

  • Попередньо прогрійте посуд для заварювання і пиття, не заварюйте улуни і пуэры в одній і тій же посуді.
  • Воду для заварки слід вибирати м'які, покупну або фільтровану.
  • Вода кип'ятиться до появи великих білих пухирців, після чого хвилину їй дають охолонути, приблизно з 95° до 85°С.
  • Перша заварка триває 10-15 секунд, після чого зливається.
  • Наступні заварки не більше 15-30 секунд із збільшенням часу на 10-15 секунд (якщо заварювати методом «протоки»).
  • Для заварювання пресованого Да Хун Пао потрібно трохи більше часу, ніж на розсипний чай — на одну заварку 20-40 секунд
  • Обов'язково вдихайте аромат з посуду (з дна склянки або кришки гайвані), можна використовувати чашки для вдихання аромату (вэньсянбэй).
  • Заварювати Улун «Да Хун Пао» можна до 10 разів.
  • Не рекомендується пити Да Хун Пао на голодний шлунок, так як це може викликати неприємні відчуття в шлунку.
  • Не рекомендується пити після 19.00, т. к. може перешкодити засипанню.
  • Не рекомендується зберігати улунские чаї довше 18 місяців, оскільки з часом вони перетворюються на ліки і підходять більше для виготовлення настоїв, ніж для чайних церемоній.
  • В домашніх умовах варто зберігати в пакеті, з якого максимально видалено повітря (але не вакуум, інакше лист зламається). Пакет слід покласти в непрозору чайницу і поставити її у віддалене від запахів місце.

 

Основні
Країна виробникКитай
Склад чаюЗбір
Форма випускуПресований
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Тип смакового інгредієнтаВаніль
Вага50 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Користувальницькі характеристики
Тип чаюЧай Да Хун Пао
  • Ціна: 150 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner