Пуер Шу 1 кг ферментований 1998 року Юньнань витриманий чорний чай із древніх дерев
Ферментований чай Шу пуер вирощений і зібраний у провінції Юньнань, на висоті 1500-1800 метрів з дерев, вік яких приблизно 200-300 років. Завдяки багаторічній витримці чай втратив гіркоту і отримав насичений, глибокий смак, у якому відчуваються легкі солодкі нотки.
Цей чай треба детально, декілька разів посмакувати аби повною мірою відчути його глибокий смак та насичений аромат. Насолоду від цього чаю можна порівняти із задоволенням від сигари або склянки колекційного віскі, ось тільки користі в пуері без сумніву більше.
Витриманий Пуер Шу - скарбниця цілющих властивостей, джерело енергії та здоров'я. У світі пуер вважається основою краси, здоров'я та довголіття. Напій сприятливо впливає на організм, здатний заспокоїти наприкінці важкого робочого дня і навпаки подарувати заряд енергії на весь день. Також чай має велику кількість вітамінів та мікроелементів.
Спосіб приготування:
Покласти 3-5 гр чаю на 150 мл води.
Промити окропом чайний лист і злити.
Перший настій злити
Кожен наступний настій тримати приблизно 5-15 секунд
Витриманий Шу Пуер не залишить байдужим жодного поціновувача чайної культури, приємного чаювання!
Основні | |
---|---|
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Склад чаю | Моночай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Паперовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 1000 |
Кількість в упаковці | 1 |
- Ціна: 2 160 ₴