Пуер Шу 1 кг, витриманий ферментований китайський чай 1999 року, Юньнань

Елітний витриманий пуер шу 1999 - чай вищої категорії. Люблять китайський Шу пуер у всьому світі за його незвичайний смак і аромат, який виходить завдяки ферментації.
Ферментування відбувається природним шляхом — листя викладається в рівні ряди насипів, поливають їх водою і в разі підвищення температури оперативно ворушать. Важливо створити правильні умови, щоб запобігти появі пліснявого грибка. Саме в процесі виготовлення відбувається окислення чайного листя, завдяки чому чай набуває чорного кольору з коричнево-зеленим відливом. Далі ферментоване листя підсушують на сонці, сортують і упаковують.
Корисних властивостей пуера неперелічити. Окрім величезної кількості мінералів та мікроелементів у своєму складі, шу пуер чудово тонізує та бадьорить. Чайна церемонія з пуером це і привід зібрати друзів разом чи навпаки можливість провести затишний відокремлений вечір.
Спосіб заварювання:
Прогріти чайний посуд
Покласти 3-5 г чаю на 150 мл. води
Промити окропом чайний лист і відразу злити
Перший настій необхідно злити
Кожен наступний настій рекомендується заварювати приблизно 5-15 секунд
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 2 200 ₴