Анчан синій чай 100 гр, блакитний чай, тайський синій чай, сушені квіти
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Анчан синій чай 100 гр, блакитний чай, тайський синій чай, сушені квіти»
Чай синій Анчан вирощують у Тайланді. Його блакитні квіти традиційно використовували для приготування яскраво-синього настою. Цей трав'яний відвар має м'який солодкий смак і використовується для ароматизації та фарбування десертів, а також для приготування блакитного рису.
Синій або блакитний чай — це напій, який готується з квітів рослин, що відносяться до бобових культур. Батьківщиною зростання вважається Південно-Східна Азія. Найчастіше люди дізнаються, що таке синій чай, при відвідуванні Таїланду. Гілки рослини можуть досягати 3-4 м. У більшості випадків у культури поодинокі квітки, але можуть бути невеликі суцвіття. Забарвлення пелюсток, з яких роблять чай, може змінюватись від блідо-бузкового до темно-синього кольору.
Напій цінується тайцями та туристами не за смак чи колір, а за користь для здоров'я.
Як заварювати Анчан:
Оптимальний рецепт - 4 чайні ложки Анчана (близько 20 бутонів) на 400 мл води
Щоб напій не гірчив, потрібно заварювати сировину кип'яченою водою 85-90 °C. Першу заварку слід злити
Заливши бутони вдруге, треба почекати 5 хвилин і можна розливати напій по чашках
Заварку допустимо використовувати 2-3 рази, від цього смак не стане гіршим.
Основні | |
---|---|
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 100 |
Користувальницькі характеристики | |
Тип смакового інгредієнта | Квітковий, Трав'яний |
Тип чаю | Синій чай |
- Ціна: 350 ₴