Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea
1974 являє собою непростий деревний, осінній аромат, смак лісу після сильної зливи. Смак одночасно терпкий і солодкий, глибокий і багатогранний. В послевкусии чаю ви знайдете трав'янисто-квіткові, фруктові, инжирные, фінікові тони. Нотки деревини і прілості вологих листя. Чай чудово старішим і всі грубі, гострі відтінки смаку йдуть, поступаючись чистого, насиченого і солодкуватому смаком, з присмаком осіннього лісу після дощу. Настій маслянистий, густий і щільний, що нагадує вино, а смак м'який з терпкістю пряних нот.
Його дійсно можливо порівняти з дорогим вином. Завдяки цьому чай наповнить вас розслаблюючим ефектом. Китайський чай пуер має корисні, цілющі властивості, які так потрібні нам в повсякденному житті:
- позитивно впливає на травну систему;
- гармонізує;
- піднімає настрій;
- зігріває зсередини;
- допомагає в боротьбі з простудними захворюваннями;
- покращує роботу пам'яті;
- заряджає енергією на цілий день;
- дає відчуття свіжості;
- тонізує організм і бадьорить не гірше кави;
- позитивно позначається на нервовій системі;
- стимулює роботу серця;
- прискорює обмін речовин в організмі;
- допомагає рятуванню від зайвої ваги, якщо вживати його щодня;
- сприяє очищенню організм;
- допоможе при отруєннях;
Колір настою може змінюватись різними відтінками, у залежності від концентрації заварки, але переважають бурштинові відтінки.
Спосіб заварювання
При заварюванні чаю, необхідно слідувати деяким правилам:
- Для заварки досить використовувати 5-15 грам китайського чаю і приблизно 150 мл води.
- Використовувати воду 90-95 градусів.
- Заварювати чай краще в глиняному чайнику.
- Перша заварка триває до двох хвилин. Цього часу буде достатньо, щоб змити чайну пил, розкрити і промити лист. З кожним разом збільшуйте час заварювання, і чай буде віддавати вам всю свою глибину і наповнювати вас силою.
- У середньому наступні заварювання тривають від 1 до 3 хвилин, в залежності від того, який чай по концентрації ви віддаєте перевагу.
- Не рекомендується перетримувати чай, щоб не було занадто терпкого смаку.
- Чай здатний витримати 10-15 заварок.
- Не слід вживати чай натщесерце, це слід робити через півгодини після їжі.
Пам'ятайте, що пресовані чайні листи в різних формах, зберігаються довго, і чим довше, тим навіть краще.
Основні | |
---|---|
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Пресований |
Користувацькі характеристики | |
Вага, г. | 350 |
- Ціна: 1 200 ₴