Кошик
847 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік)

Новинка
Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік)
  • Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік), фото 2
  • Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік), фото 3
  • Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік), фото 4

1 200 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 0043
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік)Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea (1974 рік)
1 200 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Китайський пуер Fu Ji Pu er Tea

1974 являє собою непростий деревний, осінній аромат, смак лісу після сильної зливи. Смак одночасно терпкий і солодкий, глибокий і багатогранний. В послевкусии чаю ви знайдете трав'янисто-квіткові, фруктові, инжирные, фінікові тони. Нотки деревини і прілості вологих листя. Чай чудово старішим і всі грубі, гострі відтінки смаку йдуть, поступаючись чистого, насиченого і солодкуватому смаком, з присмаком осіннього лісу після дощу. Настій маслянистий, густий і щільний, що нагадує вино, а смак м'який з терпкістю пряних нот.

Його дійсно можливо порівняти з дорогим вином. Завдяки цьому чай наповнить вас розслаблюючим ефектом. Китайський чай пуер має корисні, цілющі властивості, які так потрібні нам в повсякденному житті:

  • позитивно впливає на травну систему;
  • гармонізує;
  • піднімає настрій;
  • зігріває зсередини;
  • допомагає в боротьбі з простудними захворюваннями;
  • покращує роботу пам'яті;
  • заряджає енергією на цілий день;
  • дає відчуття свіжості;
  • тонізує організм і бадьорить не гірше кави;
  • позитивно позначається на нервовій системі;
  • стимулює роботу серця;
  • прискорює обмін речовин в організмі;
  • допомагає рятуванню від зайвої ваги, якщо вживати його щодня;
  • сприяє очищенню організм;
  • допоможе при отруєннях;

 

Колір настою може змінюватись різними відтінками, у залежності від концентрації заварки, але переважають бурштинові відтінки.

Спосіб заварювання

При заварюванні чаю, необхідно слідувати деяким правилам:

  • Для заварки досить використовувати 5-15 грам китайського чаю і приблизно 150 мл води.
  • Використовувати воду 90-95 градусів.
  • Заварювати чай краще в глиняному чайнику.
  • Перша заварка триває до двох хвилин. Цього часу буде достатньо, щоб змити чайну пил, розкрити і промити лист. З кожним разом збільшуйте час заварювання, і чай буде віддавати вам всю свою глибину і наповнювати вас силою.
  • У середньому наступні заварювання тривають від 1 до 3 хвилин, в залежності від того, який чай по концентрації ви віддаєте перевагу.
  • Не рекомендується перетримувати чай, щоб не було занадто терпкого смаку.
  • Чай здатний витримати 10-15 заварок.
  • Не слід вживати чай натщесерце, це слід робити через півгодини після їжі.

Пам'ятайте, що пресовані чайні листи в різних формах, зберігаються довго, і чим довше, тим навіть краще.

Основні
Тип чаюЧай Пуер
Форма випускуПресований
Користувацькі характеристики
Вага, г.350
  • Ціна: 1 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner