Кошик
847 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Чай трав'яний Кудін, 75 г

Новинка
Чай трав'яний Кудін, 75 г
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 2
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 3
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 4
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 5
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 6
  • Чай трав'яний Кудін, 75 г, фото 7

350 ₴

  • В наявності
  • Код: 0172
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Чай трав'яний Кудін, 75 гЧай трав'яний Кудін, 75 г
350 ₴
В наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Чай списи кудін – це не просто китайський чай, а легенда Піднебесної вже більше 2000 років. «Не просто чай», кудін ще й тому, що він виготовляється з листя гостролиста широколистого. Це вічнозелене дерево з міцними товстими гілками і великими блискучими листям. Назвати точну батьківщину цього зілля складно. Приміром, парагвайський національний напій мате теж виготовляють з такого ж роду Падубов. А в Китаї ці дерева ростуть майже на всій території країни.

Кхудин, як правильно звучить назва китайською, відноситься до «кхуча» - гірким чаїв. А гіркота в китайській культурі та медицині, відповідає енергії інь, серця, вогню і кишечнику. Вважається, що гіркий смак може прибрати жар і застій енергії ци в організмі.

Щоб відчути справжній смак чаю кудін потрібно знати, як правильно його заварювати. Для однієї чашки буде достатньо половини або ще менше одного «списи». У чайник можна додати цілу «голку» або для любителів навіть дві. Необхідна температура води – вісімдесят градусів, час заварювання не більше 15-20 секунд. Ці правила дуже впливають на смакові якості. Чим менше температура і час запарювання, тим менше гіркувато-терпкуватим буде напій. Якщо після першого ковтка цілющої рідини Ви відчуєте невелику гіркоту, яка потім переходить в приємну солодкість, значить церемонія заварки китайського чаю пройшла вдало.

 Якщо специфічний смак все-таки Вам не до вподоби – вихід є. Спробуйте залити кудін водою з температурою максимум 40-50 градусів. Такий холодний напій буде з більш м'яким і звичним трав'яний присмак. Також є практика пити «списи» з іншими сортами чаю. Приміром, відмінний смаковий тандем створить шу пуер і наша «гірка трава». А може Ви самі знайдете ще більш вдалий мікс.

 

 

Основні
Країна виробникКитай
Тип чаюЧай Ку Дін
Склад чаюЗбір
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Вага75 г
  • Ціна: 350 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner