Гречаний китайський чай Ку Цяо білий 250 грам, чай із гречки у скляній банці

490 грн
- В наявності
- Код: 0028
Гречаний чай - це молоді насіння гречки, які збирають у певний час року. На фабриці вони піддаються спеціальній підготовці, після чого їх можна використовувати в їжу шляхом звичайного заварювання гарячою водою. У Китаї гречаний чай називають Куцяо Чха.
При регулярному вживанні напою вдається відновити імунітет, попередити розвиток багатьох патологій та їх рецидивів. Напій на основі гречки вважається чудодійним засобом від зайвих кілограмів. Проте, для отримання бажаного результату важливо знати, як правильно готувати і вживати гречаний напій.
Для приготування напою застосовується і зелений чай гречки, але вона цінується не так високо - в ній міститься менше цінних речовин.
ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА КИТАЙСЬКОГО ЧАЮ З ГРЕЧКИ
Основною відмінністю виробництва гречаного чаю від звичайного вважається відсутність етапи визрівання. Для напою застосовуються молоді зерна татарської гречки, а не листя. Вважається, що в цей період в зернах накопичується максимальна кількість цінних хімічних елементів і мінералів.
При виробництві гречаного чаю не утилізуються стебла, листя і лузга, оскільки їх використовують для заварювання напою. Однак, в такому чаї кількість корисних речовин набагато менше. Для збереження смаку, аромату і лікарських властивостей для приготування напою потрібно використовувати цілісні не огрубілі насіння. В процесі виробництва відсутня механічна і термічна обробка.
КОРИСТЬ ЧАЮ З ГРЕЧКИ
Китайці вважають гречаний чай цінним джерелом корисних властивостей, які розкриваються при регулярному вживанні напою. Він надає на організм наступне дію:
- активізує захисні сили, відновлює роботу імунної системи та підвищує її стійкість до вірусних і простудних захворювань;
- скорочує в кілька разів ризик розвитку злоякісних новоутворень, що важливо для людей з генетичною схильністю до онкології;
- покращує функціонування травної системи і особливо корисний для людей з гастритом в гострій і хронічній формі;
- позитивно впливає на серцевий м'яз і судинну систему;
- нормалізує вміст глюкози в крові;
- зменшує кількість шкідливого холестерину в організмі;
- зміцнює великі і малі кровоносні судини, покращуючи при цьому згортання крові;
- купірує запальні процеси не залежно від місця їх виникнення;
- очищає судини від токсинів і шлаків, розчиняючи холестеринові бляшки;
- відновлює артеріальний тиск, допомагає знизити навантаження на серце;
- покращує процес обміну речовин в організмі і прискорює метаболізм;
- виводить з організму зайву рідину і тим самим допомагає боротися з набряками.
Напій надає заспокійливу дію на нервову систему, підвищує опірність організму до емоційних переживань і стресу. Користь гречаного чаю в тому, що він допомагає відновити кровообіг в головному мозку, поліпшити роботу мозку і розумові здібності. Регулярне вживання напою дозволяє попередити інсульти.
Чай позитивне позначається як на здоров'я, так і на красі. Щоденне його вживання допомагає продовжити молодість і красу шкіри, і зробити нігті міцними.
СКЛАД, АРОМАТ І СМАКОВІ ЯКОСТІ ЧАЮ КУ ЦЯО
Китайський напій готується на основі татарської гречки, яка містить масу корисних мікроелементів та вітамінів. Наявність таких речовин наділяє напій масою корисних властивостей.
В його склад входять:
- вітаміни А, В, Е і РР;
- макро-та мікроелементи;
- рутин;
- клітковина;
- білок;
- флавоноїди.
ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАВАРЮВАТИ
Приготування смачного гречаного чаю має деякі особливості, оскільки від обраного способу залежатиме смак напою і його корисність. Купити розфасований у пакетики чай Ку Цяо можна в аптеці.
Заварювати гречаний чай рекомендується в певній послідовності:
- Вибрати скляний або керамічний посуд і всипати в неї чайну ложку гранул.
- Зерна заварити склянкою теплої водою з температурою 90°C.
- Чай настоювати не менше 5 хвилин, накривши посуд кришкою.
- Профільтрувати напій і насолодитися приємним смаком.
Важливо пам'ятати про те, що не дозволяється використовувати для приготування чаю крутий окріп. Одні і ті ж зерна можна заварювати до трьох разів, з кожним разом збільшуючи тривалість процедури. Протягом дня такий напій можна вживати до трьох разів. Краще не готувати великі обсяги чаю, а краще перед кожним чаюванням робити новий напій.
Заварені зерна можна з'їсти, добре їх розжувавши - в них містяться корисні мікроелементи. Гречаний чай вважається гарною альтернативою чорним і зеленим сортам. Він попереджає розвиток багатьох захворювань і полегшує перебіг вудіння наявних.
ЧИ МОЖНА ПИТИ ПРИ ВАГІТНОСТІ
Гречаний чай вважається джерелом вітамінів і цінних речовин. Саме з цієї причини під час вагітності не тільки можна, але і потрібно вживати напій з чорної татарської гречки. З його допомогою вдається впоратися з токсикозом і наповнити організм великою кількістю вітамінів, макро і мікроелементів. Вони корисні не тільки для майбутньої мами, але і для плода.
Вживання гречаного чаю під час вагітності необхідно для правильного фізичного і розумового розвитку дитини.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 250 г |
Упаковка | Скляна банка |
Подарункова упаковка | Ні |
- Ціна: 490 грн