Елітний чай Да Хун Пао Великий червоний халат пресований у формі картини 1 кг, Ексклюзивний китайський чай
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Елітний чай Да Хун Пао Великий червоний халат пресований у формі картини 1 кг, Ексклюзивний китайський чай»
Да Хун Пао (大红袍) — гірський китайський чай, назва якого перекладається як «великий червоний халат». Настій належить до улунів і за довгий час свого існування навколо нього виникла багато дивовижних легенд. Завдяки позитивному впливу на організм і приємному смаку, він є одним із найпопулярніших у Китаї.
Смакові якості чаю Дао Хун Пао вирізняються насиченістю і з подальшими заварюваннями відкриваються по-новому. Це дає відчуття, що ви п'єте кілька сортів чаю. М'який і оксамитовий післясмак настою довго не проходить, а терпкий початковий присмак згодом стає солодким і фруктовим. Приємний аромат має нотки ванілі та горіхів, водночас йому, як і смаку, властиво змінюватися. Колірна гама сухого чайного листя варіюється від світло-зеленого до коричнево-червоного, а в процесі заварювання стає каштановим або практично чорним. З кожним новим проливанням напій світліє.
Серед складників настою дуже багато корисних речовин, вітамінів і мінералів. Регулярне вживання надає чудодійну дію на організм:
- знижує рівень холестерину;
- освіжає дихання, робить ясна та зуби міцнішими;
- сприяє спалюванню жирових тканин і покращує обмін речовин;
- нормалізує роботу імунної системи;
- покращує стан у разі застуд і бронхітів;
- знімає втому та поліпшує настрій;
- заспокійливо діє на нервову систему, бореться з депресіями та стресом;
- покращує роботу серцево-судинної системи;
- використовують для профілактики виникнення атеросклерозу;
- полегшує ранкове пробудження, прояснює думки;
- покращує стан волосся і шкірних покривів.
Спосіб заварювання:
Найпопулярнішим способом заварювання напою в європейських країнах є традиційний у звичайному заварнику. Є низка умов, яких необхідно дотримуватися для отримання якісного настою:
- Найкраще підійде чиста вода з джерельника або фільтра.
- Для отримання середньої міцності необхідно взяти пару чайних ложок листя на 1⁄2 л води.
- Перед заварюванням потрібно обдати заварник окропом з усіх боків.
- Для заварювання потрібно брати воду не гарячіше 95 градусів.
- Перше заварювання зливається миттєво, а друге настоюється до 5 хвилин.
- Якісний витісний чай не рекомендується заварювати понад 5 разів.
- Напій краще пити теплим.
Поціновувачі чаю стверджують, що з кожним заварюванням смак і аромат Да Хун Пао кардинально змінюються. Водночас створюється відчуття, що п'єш абсолютно новий сорт чаю.
- Ціна: 1 199 ₴