Кошик
690 відгуків
НовинкиПодивитись
+380 (93) 177-65-70
Nirvana.in.ua
Кошик

Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай

Подарунок
Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 2
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 3
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 4
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 5
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 6
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 7
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 8
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 9
  • Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай, фото 10

750 

  • Немає в наявності
  • Код: 0004
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чайДа Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай
750 
Немає в наявності
+380 (93) 177-65-70
Viber Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Акція «Товари у подарунок»Ви заощаджуєте 50 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Да Хун Пао у вигляді картини 500 грам, великий червоний халат чорний чай»

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Да Хун Пао (大红袍, Великий Червоний Халат) – традиційний китайський чай, що росте у північно-західній частині провінції Фуцзянь, горах Уї Шань. Належить до класу улунів сильної ферментації. Також зустрічається з «маркуванням» ушанський, скельний чай.

На сьогоднішній день «Великий Червоний Халат» є одним із найвідоміших чаїв Китаю. Його по праву можна назвати імператором скельних улунів, чаєм-легендою. Кущ Да Хун Пао входить до знаменитої четвірки Си Да Мінь Цун, або «Чотири Великі Фуцзяньські Кущі». Це щонайменше «корінний житель» уішаньських стрімчаків.

Смак – м'який, карамельний і водночас терпкий. Терпкість легка та приємна, тому напій не гірчить. В улуні також уловлюються густі нотки карамелі, ірису, ванілі та фруктів. Охолоджуючись, чай набуває ще більшої м'якості та насолоди, стає більш фруктовим на смак.

Післясмак – м'який, ніжний, одночасно солодкуватий, пряний і освіжаючий. Чай ніби обволікує і залишає після себе стійкий смак.

Червоний халат багатий на цінні мікроелементи. У його складі у великій кількості є кофеїн, танін, йод, марганець, селен, фосфор, залізо, цинк, кальцій і магній, а також вітаміни B1, B3, B6, B12, С, D, E, K.

Лікувальна дія

  • Виводить шлаки та очищає організм від токсинів.
  • Протистоїть появі тромбів та ракових клітин.
  • Зміцнює кровоносні судини.
  • Покращує стан порожнини рота, волосся та шкіри.
  • Ефективний за необхідності знизити вагу.
  • Заспокоює нервову систему.
  • Компенсує нестачу корисних речовин.

Да Хун Пао допомагає:

  • підняти настрій, зарядити оптимізмом;
  • подарувати почуття гармонії та емоційного балансу;
  • підвищити концентрацію, уважність;
  • відчути приплив сил;
  • розслабитися;
  • налаштуватися на усвідомлений стан «тут і зараз»;
  • підготувати тіло та розум до медитації.

Для заварювання Да Хун Пао найкраще підійде метод протоки. Можна обійтися класичним Пін Ча (Пробування Чаю), або якщо перед вами дорогий, високоякісний чай – скористатися методом Гун Фу Ча, з використанням чайних пар. Другий варіант допоможе більшою мірою дізнатися чай, насолодитися не лише смаком, але й поринути у гру аромату.

Повернемося до наших проток. Починається чаювання з підготовки води та посуду. Що нам знадобиться:

  • Вода із температурою 95 градусів;
  • Чайник/гайвань із ісинської глини для уішаньських улунів. Також підійде порцелянова з товстими або середніми по товщині стінками;
  • Чахай. Матеріал значення особливого немає;
  • Чашка/піала.

На самому початку прогріваємо посуд, після чого поміщаємо чай у чайник чи гайвань. Заливаємо водою і одразу зливаємо. Перше заварювання не п'ється, воно необхідне для того, щоб промити чай, а також підготувати його до подальшого заварювання.

Після цього можна приступати до заварювання. Посуд для заварювання до верху наповнюється водою. Даємо чаю настоятися протягом 5-20 секунд, залежно від кількості покладеного вами чаю. Після цього переливаємо готовий настій у чахай.

З чахаю розливаємо чай у чашки. Даємо трохи охолонути, щоб температура була приблизно 45-50 градусів. Це дозволить смаку максимально передати свої якості.


Основні
Смакові інгредієнтиНатуральні
Додаткова обробкаФерментація
Розмір чайного листаКрупнолистовий
Склад чаюЗбір
Тип смакового інгредієнтаВаніль
Форма випускуПресований
Користувальницькі характеристики
Вага500
Кількість в упаковці1
Тип чаюЧай Да Хун Пао
  • Ціна: 750 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner